Gradnja nove soseske Prijazna soseska Pesnica


10.5.2019

Marca 2018 smo pričeli z gradnjo prvih štirih dvojčkov od predvidenih 8 v novem naselju Prijazna soseska Pesnica v Pesnici pri Mariboru. Sedaj smo že v drugi fazi, ko se gradijo novi štirje dvojčki. Naselje počasi pridobiva svojo podobo.

 
 

Postavljena moderna hiša v okolici Gradca

01.10.2014

Poleti, ko so drugi bili na dopustu ali vsaj z mislimi na dopustu smo pri Montažnih hišah Testa d.o.o. bili pridni. V okolici Gradca smo sestavljali moderno hišo po načrtih naročnika.


     

  

 

Energetska sanacija telovadnice na Osnovni šoli Primož Trubar v Laškem

29.11.2014

Novembra smo pričeli z energetsko sanacijo telovadnice na Osnovni šoli Primoža Trubarja v Laškem. Pri vgradnji perforiranih mavčno-kartonskih plošč so potrebna posebna znanja in  izkušnje še posebej, če se dela na višini 7 m.

   

 

Zaključena energetska obnova telovadnice na Osnovni šoli Primoža Trubarja v Laškem

02.01.2015

Konec leta 2014 smo zaključili z energetsko obnovo telovadnice na Osnovni šoli Primoža Trubarja v Laškem. Dela so potekala po planu in so bila kvalitetno izvedena.

   

 

Naša internetna stran sedaj tudi v nemškem jeziku.

01.03.2015

Od sedaj lahko naše internetne strani prebirate tudi v nemškem jeziku na: www.testahaus.de in www.testahaus.at.

 

Postavljena hiša v Drežnici

04.09.2015

V Drežnici smo po načrtih naročnika sestavili hišo do tretje podaljšane faze. Dela so bila izvedena kakovostno in v začrtanem terminskem planu.

    

 

Ponovno aktivni v sosednji Avstriji

10.12.2015

V predmestju Dunaja postavljamo dve novi enodružinski hiši. Lastniki so že v pričakovanju, da bodo do božiča lahko videli, kako njihova hiša izgleda v realnosti in ne več samo na papirju. Leto 2016 bo zanje zagotovo prav posebno, saj se bodo vselili v novi dom.

 

Motaža hiše v kraju Neubau pri Dunaju

05.01.2016

Decembra smo bili pridni in postavili hišo v kraju Neubau pri Dunaju. Na željo kupca, ki si bo notranjost dokončal sam, smo mi z našimi deli zaključili. 

Montaža hiše v Ebreichsdorfu v bližini Dunaja

10.02.2016

To zimo smo bili zelo aktivni v Avstriji. Po montaži hiše v kraju Neubau pri Dunaju smo se preselili malo nižje in v kraju Ebreichsdorf nadaljevali z  montažo naslednje hiše.

 

Montaža hiše v Pirmingsdorfu v bližini Dunaja

16.03.2016

Tik pred koncem zime nas je čakala motaža še ene hiše v majhnm kraju blizu Dunaja, v Pirmingsdorfu. 

Montaža hiše v Inzersdorfu pri Wanzbachu, Avstrija

05.04.2016

Po dolgi zimi smo zakorakali v pomlad in mi smo še vedno v Avstriji, kjer smo postavili hišo v kraju Inzersdorf. 

Postavitev ostrešja za investitorja v Grazu

07.06.2016

Za investitorja v Grazu smo postavili  ostrešje hiše. Ostrešje je bilo dokaj kompleksno, vendar so dela kljub temu potekala po planu in so bila izvedena kakovostno. 

Gradnja naselja "Prijazna soseska Pesnica" v Pesnici pri Mariboru

14.05.2019

Marca 2018 smo pričeli z gradnjo prvih štirih dvojčkov od predvidenih 8 v novem naselju "Prijazna soseska Pesnica" v Pesnici pri Mariboru. Sedaj smo že v drugi fazi, ko se gradijo novi štirje dvojčki. Naselje počasi pridobiva svojo podobo.

 
VAŠE POVPRAŠEVANJE:


M: 031 399 311


Email: info@testa.si


Vaše povpraševanje >

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke