Cena >
Energijska učinkovitost >
Individualen pristop >
Projektna gradnja >
Hiša na ključ >
Gremo v hišo? >
Cena >

Izdelava na ključ

30 let garancije

Energetska učinkovitost

 
   
Izbrano hišo dokončamo na ključ ali do četrte gradbene faze. Ob nakupu hiše vam nudimo 30 let garancije. Hiše odlikuje visoka kakovost izbranih materialov in gradnje.

 Preberi več  >

Preberi več >

  Preberi več >
     

Aktivne hiše

Individualen pristop

 
     
 Inteligentna hiša vas bo razvajala in skrbela za optimalno in racionalno rabo energije. Hišo postavimo tudi po individualnih željah ali predloženih projektih.  
 Preberi več  >  Preberi več  >  


Aktualno

 
 

14.05.2019

Gradnja naselja "Prijazna soseska Pesnica" v Pesnici pri Mariboru

Marca 2018 smo pričeli z gradnjo prvih štirih dvojčkov od predvidenih 8 v novem naselju "Prijazna soseska Pesnica" v Pesnici pri Mariboru. Sedaj smo že v drugi fazi, ko se gradijo novi štirje dvojčki. Naselje počasi pridobiva svojo podobo.

 več
 

07.06.2016

Postavitev ostrešja za investitorja v Grazu

Za investitorja v Grazu smo postavili  ostrešje hiše. Ostrešje je bilo dokaj kompleksno, vendar so dela kljub temu potekala po planu in so bila izvedena kakovostno.


več
 

VAŠE POVPRAŠEVANJE:


M: 031 399 311


Email: info@testa.si


Vaše povpraševanje >

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke