Hiša Rona


Hiša Rona je romantična lepotica, ki se spogleduje s stilom veliko večjih meščanskih vil. Odlikujejo jo odprtost svetlobi, funkcionalna izraba mansarde in dodatna sončna terasa v etaži. Kljub velikim steklenim površinam je hiša energetsko varčna.

Dnevni prostor, kuhinja, jedilnica ter terasa in vrt so združeni v eno optično celoto, kar prostor poveča in omogoča nemoteno komunikacijo med družinskimi člani, ne glede na njihove aktivnosti. Delovna soba zagotavlja prostor za umik od družinskega vrveža. Dnevno stranišče je dovolj veliko, da lahko služi tudi kot pralnica, hkrati pa zagotavlja popolno družinsko intimo zgornje etaže.

V etaži so spalnica z veliko teraso, dve otroški sobi ter z dnevno svetlobo obsijana kopalnica in sanitarije. Vse tri sobe so dovolj prostorne, da zraven shranjevanja garderobe in spanja, omogočajo tudi delo, igro ter ustvarjanje.


 
 
 
 
ZUNANJE  STENE NOTRANJE STENE
1. Končni sloj fasade 2 mm
2. Armirna malta in mrežica 3 mm
3. Fasadna izolacija 100 mm ali več
4. Mavčno-vlaknena plošča 15 mm ali več
5. Lesena nosilna konstrukcija 120 mm ali več
6. Toplotna in zvočna izolacija 120 mm ali več
7. Parna zapora 0,2 mm
8. Mavčno- vlaknena plošča 15 mm
9. Mavčno-vlaknena plošča 10 mm
1. Mavčno-vlaknena plošča 10 mm
2. Mavčno-vlaknena plošča 15 mm
3. Toplotna in zvočna izolacija iz mineralne volne 80 mm
4. Nosilna lesena konstrukcija 100 mm
5. Mavčno-vlaknena plošča 15 mm
6. Mavčno-vlaknena plošča 10 mm

VAŠE POVPRAŠEVANJE:


M: 031 399 311


Email: info@testa.si


Vaše povpraševanje >

Montažne hiše Testa d.o.o.

Tomšičeva ulica 7
2000 Maribor
Slovenija

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke