Hiša Ticino


Enostanovanjsko hišo Ticino odlikuje odlična razporeditev prostorov na majhni gradbeni površini. Bivalni prostori so prilagojeni štiričlanskim družinam, razporejeni v dveh etažah, velik nadstrešek pa pred vremenom ščiti dva avtomobila in kolesa.

Pritličje je, zahvaljujoč velikim steklenim površinam, svetlo in zračno. Dnevni prostor, kuhinja, jedilnica ter terasa in vrt so združeni v eno optično celoto, kar prostor poveča in omogoča nemoteno komunikacijo med družinskimi člani, ne glede na njihove aktivnosti. Energetski prostor je dovolj velik, da služi tudi kot pralnica, dnevno stranišče pa zagotavlja popolno družinsko intimo zgornje etaže.

V etaži so spalnica, dve otroški sobi z balkonom, z dnevno svetlobo obsijana kopalnica ter sanitarije. Vse tri sobe so dovolj prostorne, da zraven shranjevanja garderobe in spanja, omogočajo tudi delo, igro, ustvarjanje ali telovadbo.

 
 
 
 
 
ZUNANJE  STENE NOTRANJE STENE
1. Končni sloj fasade 2 mm
2. Armirna malta in mrežica 3 mm
3. Fasadna izolacija 100 mm ali več
4. Mavčno-vlaknena plošča 15 mm ali več
5. Lesena nosilna konstrukcija 120 mm ali več
6. Toplotna in zvočna izolacija 120 mm ali več
7. Parna zapora 0,2 mm
8. Mavčno- vlaknena plošča 15 mm
9. Mavčno-vlaknena plošča 10 mm
1. Mavčno-vlaknena plošča 10 mm
2. Mavčno-vlaknena plošča 15 mm
3. Toplotna in zvočna izolacija iz mineralne volne 80 mm
4. Nosilna lesena konstrukcija 100 mm
5. Mavčno-vlaknena plošča 15 mm
6. Mavčno-vlaknena plošča 10 mm

VAŠE POVPRAŠEVANJE:


M: 031 399 311


Email: info@testa.si


Vaše povpraševanje >

Montažne hiše Testa d.o.o.

Tomšičeva ulica 7
2000 Maribor
Slovenija

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke