O nas


Sanjate o tem, da bi zapustili majhno, drago, velikokrat hrupno in pretesno stanovanje ter svoj dom ustvarili v hiši, polni domačnosti, svetlobe in svobode? Pri Testi si želimo iz vaših sanj ustvariti resničnost. Hiše odlikuje raznolikost, visoka kakovost izbranih materialov in gradnje ter ugodna cena.

Zavedamo se, da je pri urejanju doma najpomembnejša individualnost, saj si vsakdo želi domovanje ustvariti po svojih željah, potrebah in zmožnostih. Hiše Testa ponujajo prav to. Izbrano hišo dokončamo na ključ ali zgradimo do tretje podaljšane
gradbene faze, ki omogoča zaključek in opremljanje po lastnih željah. Vse hiše na ključ so na voljo v treh izvedenkah: standard, standard+ in standard++ pri čemer vsaka nadgradnja prinaša vgradnjo nadstandardnih materialov ter večjo energetsko učinkovitost in s tem nižje obratovalne stroške.

Prelistajte naš katalog in poiščite svoj novi sanjski dom. Vse, kar na poti v hišo res potrebujete, sta zemljišče in urejena gradbena dokumentacija. Za vse ostalo z veseljem poskrbimo mi. Zaupajte nam svoje sanje in pomagali vam jih bomo ujeti.


Dobrodošli doma.

Vaše Montažne hiše Testa

                                     

VAŠE POVPRAŠEVANJE:


M: 031 399 311

T: 059 059 200

E:info@testa.si


Vaše povpraševanje >
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke