Cena

Cena

Zagotavljamo vam, da bo hiša cenovno konkurenčna hišam v vaši okolici.

 
Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Ministrstvo za infrastrukturo je dalo v javno obravnavo akcijski načrt za gradnjo  nizkoenergetskih stavb do leta 2020. Nizkoenergetske stavbe bi se morale praviloma graditi v prihodnje, po leto 2020 pa izključno samo še te. Pri podjetju Montažne hiše Testa izbiramo kvalitetne materiale,  toplotno izolirane zunanje in notranje stene naših hiš pa se ponašajo z visoko energetsko učinkovitostjo. S tem lahko zmanjšate svoje mesečne obratovalne stroške, kar se najbolj pozna prav v zimskih mesecih.

 
Individualen pristop

Individualen pristop

V podjetju Montažne hiše Testa dajemo največji poudarek na individualni obravnavi. Pri nas si bomo vzeli čas, da se skupaj pogovorimo o vaših željah,  pričakovanjih in morebitnih  vprašanjih, ki se vam porajajo ob tako pomembni odločitvi, kot je gradnja vašega doma. Trudimo se najti najboljšo rešitev, ki ustreza vašim pričakovanjem in tehničnim zahtevam projekta ter tako vzpostavimo temelje, da se projekt postavitve vašega doma lahko prične.
 
Hiša na ključ

Hiša na ključ

Ker smo se v pripravljalni fazi dogovorili o vseh detajlih je na vas le še, da hišo opremite s pohištvom, napolnite omare, se razkomotite na svojem novem naslonjaču in uživate v svojem novem domu. Vse ostalo so za vas naredile Montažne hiše Testa d.o.o.

VAŠE POVPRAŠEVANJE:


M: 031 399 311


Email: info@testa.si


Vaše povpraševanje >

Montažne hiše Testa d.o.o.

Tomšičeva ulica 7
2000 Maribor
Slovenija

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke