Individualen pristop


Montažno hišo lahko postavimo po tipskih načrtih ali po projektih, ki jih kupci sami predložijo v izvedbo. Največja prednost naših hiš je, da se cena m2 izgradnje montažne hiše ne spreminja; bodisi ali gre za tipski projekt ali za individualno naročilo.
S kupcem najprej pripravimo informativno srečanje, na katerem se pogovorimo o željah in pričakovanjih in  morebitnih dodatnih vprašanjih,  ki se pojavljajo ob tako pomembni odločitvi. Nato skupaj z arhitektom ustvarimo vašo individualno prihodnost bivanja, korak za korakom, do najmanjše podrobnosti.

Na koncu vam  na osnovi urbanističnega dela projekta in projektnih pogojev  izdelamo projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD). Po prejetju le-tega pa se lahko prične proces gradnje vašega doma.

VAŠE POVPRAŠEVANJE:


M: 031 399 311

T: 059 059 200

E:info@testa.si


Vaše povpraševanje >

Montažne hiše Testa d.o.o.

Tomšičeva ulica 7
2000 Maribor
Slovenija

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke