Individualen pristop


Vašo hišo lahko postavimo po tipskih načrtih ali po projektih, ki jih kupci sami predložite v izvedbo.S kupcem najprej pripravimo informativno srečanje, na katerem se pogovorimo o željah in pričakovanjih in  morebitnih dodatnih vprašanjih,  ki se pojavljajo ob tako pomembni odločitvi. Nato skupaj z arhitektom ustvarimo vašo individualno prihodnost bivanja, korak za korakom, do najmanjše podrobnosti.

Na koncu vam  na osnovi urbanističnega dela projekta in projektnih pogojev  izdelamo projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD). Po prejetju le-tega pa se lahko prične proces gradnje vašega doma. Za vas pridobimo tudi vsa potrebna soglasja in pripravimo vlogo za pridobitev uporabnega dovoljenje, kar je tudi pogoj, da se pridobi hišna številka.

VAŠE POVPRAŠEVANJE:


M: 031 399 311


Email: info@testa.si


Vaše povpraševanje >

Montažne hiše Testa d.o.o.

Tomšičeva ulica 7
2000 Maribor
Slovenija

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke