V Pesnici pri Mariboru za naročnika Prijazna soseska d.o.o.  gradimo naselje dvojčkov in vrstnih hiš. V soseski bo 8 enot dvojčkov in 8 vrstnih hiš. Hiše bodo zgrajene do 4. gradbene faze, na parcelah velikost od 430m2 do 578m2 za dvojčke in 251m2 za vrstne hiše.

Ogrevanje je s pomočjo toplotne črpalke Zrak-voda. Osnovna konstrukcija je zidana z opeko, vmesna stena med dvojčkoma pa je dvojna. Ostrešje je leseno, pokrito z opečnim zareznikom. Predelne stene med sobami so zidane (nosilne) in mavčno-kartonske izvedbe. Objekt ima gladko izolacijsko fasado debeline 15 cm svetle barve (omet), izjema je le pas ob vhodu v objekt. Fasada je kontaktna. Stavbno pohištvo je v antracit PVC izvedbi. Vhodna vrata so protivlomna.

Stanovalci hiš dostopajo do hiš po novo zgrajeni cesti. Vsaka hiša ima garažo, pred njo pa še eno parkirno mesto. Vsak stanovalec ima na dvoriščni strani vrt, pred objektom pa se površine tlakujejo in kombinirajo z manjšo zelenico.


VAŠE POVPRAŠEVANJE:


M: 031 399 311


Email: info@testa.si


Vaše povpraševanje >

Montažne hiše Testa d.o.o.

Tomšičeva ulica 7
2000 Maribor
Slovenija

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke